Novosti...

Kambelovska ljubavna priča – Mihovil Cambi i njegova Karmela
Animirana trojezična slikovnicaDragi prijatelji Muzeja!

Nakon izlaska iz tiska klasične slikovnice i slagalica, snimljenih audio izdanja, te uspješno odrađenog dječjeg likovnog natječaja i izložbe ilustracija Moj Mihovil i Karmela Muzej grada Kaštela ima još jedan novi projekt vezan na istu temu. Izašla je trojezična animirana slikovnica Kambelovska ljubavna priča - Mihovil Cambi i njegova Karmela namijenjena djeci u dobi od 5 do 15 godina. Tekstove slikovnice prate zanimljive i bogate ilustracije koje smo uobličili i u lijepo oblikovane digitalne animirane slikovnice. Pripovjedačev glas obogaćen je zvučnom podlogom, efektima i glazbom. Na računalu, laptopu, tabletu ili na televizoru možete istovremeno slušati priču (na hrvatskom standardnom jeziku, čakavici ili na engleskom jeziku) i gledati slikovnicu koja samostalno teče u kontinuitetu. Ovo digitalno izdanje napravljeno je na USB stiku - kartici u ograničenoj nakladi. Priča, povijesna fikcija, smještena je u današnji Kaštel Kambelovac, gdje su živjeli mladić Mihovil i djevojka Karmela, u vrijeme izgradnje kaštela i tadašnjih burnih povijesnih događaja. Unatoč svim nevoljama, ostaju vjerni svojoj ljubavi. Ova priča je putovanje u prošlost u kojoj ćete bolje upoznati povijest kaštelanskog kraja. Uživajte zajedno u tekstu, zvuku i slici!


Avers - revers trojezične animirane slikovnice Kambelovska ljubavna priča – Mihovil Cambi i njegova Karmela snimljene na USB stik kartici od 2GBIstovremeno gledanje i slušanje animirane slikovnice Kambelovska ljubavna priča – Mihovil Cambi i njegova Karmela

U prilogu su besplatno ponuđena po tri isječka animirane slikovnice, svaki u trajanju od pet minuta. Odaberi isječak animirane slikovnice:

na čakavskom narječju


Kambelovska jubavna priča - Mijovil Cambi i njegova Karmela

engleskom jeziku


Kambelovac Love Story: Mihovil Cambi and his Karmela

i hrvatskom standardnom jeziku.


Kambelovska ljubavna priča - Mihovil Cambi i njegova Karmela

Tiskanu slikovnicu, slagalice kao i cijela digitalna audio i audiovizualna izdanja možete nabaviti u suvenirnici Muzeja grada Kaštela. Audio izdanja dostupna su i na aplikaciji za slušanje knjiga: Bookzvook © Muzej grada Kaštela, 2021.